25. 2. 2024

HOW TO HAVE JUICY LIPS









Pomalé nedělní ráno, já v domácím oblečení, skoro žádný make-up, rozcuchané vlasy a na puse... olej na rty! Oleje na rty jsou mým novým objevem na poli dekorativní kosmetiky a momentální obsese.
 
Nejde to snad ani popsat, jak sametově jemný, hebký a příjemný (!!!) pocit vaší puse dodají. Fungují jako lesk na rty, ale zatímco klasické lesky pokožku spíše vysušují, oleje ji naopak hydratují a vyživují. A zatímco lesklý efekt přirozeně postupně mizí, pocit hydratace přetrvává mnohem déle.

Oleje jsou lehce zabarvené, pigmenty ale jen podtrhnou přirozenou barvu rtů. Rty s nimi vypadají tak šťavnatě a svěže!

Jaké oleje používám já?
Clarins Lip Comfort Oil 04 (dorůžova)
Clarins Lip Comfort Oil 03 (dočervena)
 

A slow Sunday morning, me in my comfy clothes, almost no make-up, messy hair and on my lips is... lip oil! Lip oils are my new discovery in the field of decorative cosmetics and yes - my current obsession.

It is not even possible to describe how velvet, soft and pleasant (!!!) feeling they give to your lips. They work like a lip gloss, but while classic glosses tend to dry out the skin, oils hydrate and nourish it. And while the shiny effect naturally fades gradually, the feeling of hydration lasts much longer.

The oils are slightly tinted, but the pigments only emphasize the natural color of the lips. My lips look so juicy and fresh with the oil on!

What oils do I have?
Clarins Lip Comfort Oil 04 (pink)
Clarins Lip Comfort Oil 03 (red)


#NoAdJustLove


Photo credit: Meinmanyways.com

3 komentáře :

  1. Lákáš mne taky nějaký vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám s nimi zkušenost, ale za mě skvělý tip a díky za něj. Teď přes zimu mám hodně popraskané rty, takže nějakému olejovému balzámu dám určitě šanci. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super.

      Jsem zvědavá, jestli pomůže. Budu ráda, když dáš vědět! :)

      Ela

      Vymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥