4. 3. 2024

WHITE NOISE








  





I když ještě chodíme po městě v zimním kabátě, pojďme se podívat trochu dopředu, do ročních období, které jsou před námi...

Bude v nich hrát prim bílá, alespoň tedy podle některých velkých návrhářských domů. A nepůjde o žádné troškaření, ale celobílé outfity, od hlavy k patě. Zvláštní oblibě se mají těšit bílé šaty. Už dávno nejsou určené jen pro nevěsty nebo na pláž, na tělo opálené z letního slunce. 

Nevím jako vy, ale já jsem z tohoto trendu nadšená. Je snad jednodušší způsob, jak vypadat v momentu upraveně a sofistikovaně? A je jen na vás, jak toto čisté malířské plátno dozdobíte a jaké doplňky zvolíte. Jde k nim téměř všechno, černá i zářivé barvy, vzory i metalické materiály. Jen je potřeba si dát pozor, aby jste si je v té městské džungli hned nezašpinili, lol.


Even though we're still walking around town in our winter coats, let's look a little ahead to the upcoming seasons...

White colour will be a big trend, at least according to some of the big design houses. I'm talking about all-white outfits, from head to toe and especially white dresses. They are no longer reserved only for brides or for the beach, for bodies tanned by the summer sun.

I don't know about you, but I'm excited about this trend. Is there an easier way to look immediately groomed and sophisticated? And it's up to you how you decorate this clean painting canvas and what accessories you choose. Almost everything goes with them, black and bright colors, patterns and metallic materials. You just have to be careful not to get the dress dirty right away in that urban jungle, lol.


Photo credit: massimodutti.com, cos.com, allsaints.com, zara.com

5 komentářů :

  1. Bílou jsem nikdy neměla v lásce, měla jsem pocit, že mi přidává kila, ale je to neutrální barva a sama o sobě je krásná - třeba jí dám šanci. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš a já ji zase vždycky milovala... :)

      Jen kdyby na ní nešla vidět každá sebemenší skvrnka! :D

      Ela

      Vymazat
  2. Já mám bílou docela ráda - speciálně na blůzkách (těch mám bílých hned několik).

    OdpovědětVymazat
  3. Já si zrovna nedávno bílé šaty pořídila. Moc se mi tenhle trend líbí. :)

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥