2. 7. 2024

ITALY PHOTO DIARY | TURIN, MILAN & SAVONA






Swlag store

Claudia

New bracelet




A break in a park




Savona












Shopping at H&M - last stop before the airport


Itálie je láska, miluju, že se tam můj život vždycky zpomalí a člověk si ho vychutnává tak nějak víc. S kopečkem dobré zmrzliny nebo vychlazeného Aperolu Spritz to jde přece jen tak nějak samo. :) Na jaře jsem se vydala na krátký trip do Turína, odskočila si i do Milána a na otočku taky k moři do Savony. Už jste si možná pustili můj krátký vlog z Milána (jestli ne, tady je odkaz) a dnes vám servíruju ještě pár fotek k tomu.

Turín není zas tak velký, dva dny na něj podle mě bohatě stačí, to Miláno žije úplně jinak, tam se chci rozhodně vrátit. Můj hlavní cíl byl Swlag, módní podnik, který založila Češka. Odnesla jsem si odtamtud cool náramek, dělal mi společnost po celý zbytek pobytu. No a Savona mě upřímně moc nezaujala, ale co by to bylo za výlet do Itálie bez procházky po pláži a nasávání svěžího mořského vzduchu, že...?

Co vy a váš vztah k Itálii?

PS: Jestli se vám toho Aperolu na fotkách zdá moc, tak není! Žijeme jen jednou! :)


Italy is great, I love that my life always slows down there and I enjoy it somehow more then I usually do. With a scoop of good ice cream or a glass of Aperol Spritz, you just can't complain. :) In this spring, I went on a short trip to Turin, also stopped in Milan and to the sea in Savona. You may have already watched my vlog from Milan (if not, here's the link) and today I'm serving you some photos to go with it.

Turin is not that big city, I think two days is more than enough for it, Milan vibes completely differently, I definitely want to go back there. My main destination was Swlag, a fashion company founded by a Czech woman. I bought a cool bracelet there, it kept me company for the rest of my stay in Italy. Well, Savona honestly didn't really impress me, but what would a trip to Italy be without a walk on the beach and breathing in the fresh sea air...?

What about you and your relationship with Italy?

PS: If it seems like a lot of Aperol in the photos to you, it's not! We live only once! :)


Photo credit: Meinmanyways.com


2 komentáře :

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥