16. 6. 2024

NUXE SUN PROTECTION






Ochrana pokožky na obličeji před UV zářením by podle odborníků měla být součástí naší "beauty routine" po celý rok. No jestli jste jako já, občas na to zapomínáte... S příchodem slunečných dnů bychom ale podobné krémy měly brát do ruky opravdu mnohem poctivěji.

Minulým létem jsem proplula s krémem od značky Mádara, vřele ho doporučuji, článek o něm zde. Letos zkouším zase něco nového - Nuxe Melting Sun Lotion na tvář i tělo. V našich zeměpisných šířkách prý stačí SPF 30, já jsem však šla na maximum s SPF 50.

Takže opalovák už máme, teď ještě tu pláž, prosím! :)


According to experts, protecting the skin on the face from UV radiation should be part of our "beauty routine" all year round. Well, if you're like me, you sometimes forget about it... But with the arrival of sunny days, we should really think about this kind of protection much more.

Last summer, I used a cream from the Mádara brand, I highly recommend it, the article about it is here. This year I'm trying something new - Nuxe Melting Sun Lotion for face and body. In our latitude (Central Europe), SPF 30 is said to be enough, but I went for the maximum with SPF 50.

So we already have the sun protection, where is the beach, please? :)


#NoAd


Photo credit: Meinmanyways.com


2 komentáře :

  1. Já se cíleně neopaluju, ale stejně musím mít aspoň na obličej 50, jinak se vždycky připálím. Na zbytek těla beru tu 30, i když na horách občas sahám i po té 50 na ruce a nohy. Nuxe jsem ještě nezkoušela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře děláš!

      Někteří tvrdí, že u nás je SPF 50 zbytečné, ale ochrany není podle mě nikdy dost...

      Ela

      Vymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥