22. 2. 2022

MOSSA GLOW COCKTAIL


Co se týká péče o pleť, dřív jsem spoléhala hlavně na čištění a na nějaký ten krém nebo olej. Postupně ale objevuju krásu pleťových sér, a že už bylo na čase! :) Dávno mi není dvacet a i na pleti je to znát, vyžaduje mnohem víc pozornosti než dřív.

Tuto zimu beru do ruky rozjasňující sérum od lotyšské přírodní kosmetiky Mossa. A upřímně, už dlouho jsem nebyla z žádného produktu tak nadšená. Někdy mi přijde, že v "recenzích" na blogu častěji kritizuju a stěžuju si, že produkty neplní to, co slibuje jejich marketing, než že bych je chválila... A tak jsem velmi ráda, že tu můžu konečně nějaký výrobek pořádně ocenit. ❤

Sérum od Mossy je nadupané vitamíny a antioxidanty a v podstatě neobsahuje jedinou škodlivou látku. Má gelovou konzistenci, je lehoučké, hned se vstřebává. A voní svěže po citrusech - nádhera! Po několika měsících poctivého používání každý večer si všímám, že je moje pleť, v zimě často mdlá a bez života, v o poznání lepším stavu. Chtěla jsem se také zbavit několika pigmentových skvrnek na obličeji a jedna z nich už skoro není vidět... Jen tak dál, prosím!

Foto: Meinmanyways.com

3 komentáře :

  1. Sérum zní zajímavě, ještě s ním nemám žádné zkušenosti.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to znie naozaj super! S tou vôňou to musí byť veľmi príjemné predovšetkým v lete :) Určite je veľkou výhodou aj konzistencia produktu, ďakujem za tip!

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  3. Super, že po něm vidíš výsledky! :)

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥