30. 9. 2022

LOVE MOSCHINO BARGAIN






Neplánované nákupy jsou často ty nejlepší, nemyslíte? :)

To jsem se tak jednou potkala s kamarádkou, zbylo nám trochu času, tak jsme si řekly, že zaskočíme do obchodů. Potřebovala na podzim nějakou bundu, tak mě zatáhla do prodejny HalfPrice (psala jsem o ní už v tomto článku). No a jak to dopadlo? Ona odešla s prázdnou a já - úplně neplánovaně - s touhle elegantní kráskou od značky Love Moschino. Příště ji prý musím vytáhnout na nákupy já, až budu něco potřebovat... pravděpodobně já nepořídím nic a ona určitě jo. No, občas už to tak prostě chodí. :)

Unplanned purchases are often the best ones, don't you think? :)

Once, I met a friend, we had a little time left, so we decided to pop into the shops. She needed an autumnal jacket, so she dragged me to the HalfPrice store (I already wrote about the shop in this article). Well, how did it turn out? She left empty-handed and I - completely unplanned - with this elegant beauty from Love Moschino. My friend says that next time I have to take her shopping when I will need to buy something... I probably won't buy anything and she definitely will. Well, that's just how it goes sometimes, right? :)


Photo credit: Meinmanyways.com

10 komentářů :

  1. Elo, černou tedy nepotřebuji, ale je opravdu moc hezká.elegance sama.
    Měj příjemnou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, černé není nikdy dost!!! :D

      Dělám si srandu... :) Chápu, že každému se líbí jiná barva... :)

      Ela

      Vymazat
  2. Ta je nádherná, neplánovaný nákupy jsou nejlepší :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Někdy se neplánovaně povede hezký kup - třeba jako tahle kabelka (pro mne ty tedy moc nebyla, tahám moc věcí, takže by mi velikostně nestačila).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tahám taky hodně věcí, ale i malé se hodí. ;)

      Ela

      Vymazat
  4. Zajímalo by mě, na kolik v tomhle obchodě kabelka vyšla? :) Pokud to tedy není tajné. :D Abych měla představu, jak moc half price tam věci skutečně jsou, zdali se vyplatí vyrazit. Až zase budu někdy v ČR. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oli, tahle nebyla zlevněná přesně o 50 %, tuším, že o 45 nebo tak nějak podobně... Slevy tam nejsou vždy přesně poloviční, liší se to, něco je zlevněno třeba o 30 %, něco o 50... člověk musí hledat. :)

      Ela

      Vymazat
  5. Teda ta vypadá úžasně, přesně můj styl! Dobře jsi vybrala a ať ti dělá radost. :))

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥