28. 8. 2023

B&W IN COPENHAGEN


Trochu se nám ochladilo, na můj vkus možná až moc, ale předpověď slibuje, že se teploty kolem 25°C vrátí, tak snad ještě není létu konec.

Teď by se klidně hodil outfit, který mě zaujal ve fotogaleriích street stylu z fashion weeku v Kodani. Spousta lidí mířících na módní přehlídky se snaží zaujmout něčím netypickým až bláznivým, ale ve výsledku je mi stejně bližší klasika - jako ta na fotce. Kombinace bílé a černé, kvalitní kabelka, kožená bunda, cool brýle, dlouhé blond vlasy... no úplně se v tom vidím! :)

Líbí se vám outfit? A sledujete také street style z fashion weeků?


Weather got a little colder, maybe a bit too much for my taste, but the forecast promises that the temperatures will return to around 25°C, so perhaps nice summer is not over yet.

The outfit that caught my eye in the galleries of street style from fashion week in Copenhagen would be now suitable. A lot of people going to fashion shows try to impress with atypical or even crazy outfits, but eventually I like the classic more - like the outfit in the photo. A combination of white and black, a quality handbag, a leather jacket, cool glasses, long blonde hair... well, I can totally see myself in it! :)

Do you like this outfit as well? And do you also follow street style from fashion weeks?


Photo credit: Launchmetrics / Spotlight / Elle.cz


6 komentářů :

  1. Street style z fashion weeků nesleduju, když už ale něco zahlédnu, tak se mi taky víc líbí klasika :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem člověk, co módu v podstatě nesleduje ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit je super a vypadá to, že teploty následující týden půjdou dolů...Já už se upřímně těším na nějaké to ochlazení a podzim. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám podzim taky ráda, jen kdyby po něm nenásledovala zima. :D :D :D

      Vymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥