4. 9. 2023

SNAKE PRINT MAXI SKIRT










Tenhle look mě hodně baví! A to hlavně díky maxi sukni s hadím potiskem, která mi nově dělá radost v mém šatníku. Jak už asi víte, na vzory a potisky moc nejsem, s několika výjimkami a mezi ně patří i ten hadí. Navíc má sukně kapsy (geniální!) a po stranách rozparky, díky kterým se při chůzi krásně a romanticky vlní...

Hned poprvé, co jsem ji měla venku na sobě, jsem neplánovaně jezdila po Praze na Rekole a co vám budu povídat, celou dobu jsem trnula, jestli se látka nezamotá do kol a já neskončím obličejem na chodníku... Neskončila a nakonec to byla super vyjížďka. :)

Sukni většinou doplňuju crop topem, jenže zrovna při tomhle focení ležely všechny v koši na špinavé prádlo, ale já si i tak poradila - jako za starých časů, když jsem byla dítě a žádná krátká tílka neměla, prostě jsem si obyčejné tričko svázala na uzel, lol.

A zmínku si jistě zaslouží i nová kabelka s.Oliver, kterou m-i-l-u-j-u! Ale tyhle ódy si nechám zase na jindy, do jiného postu... 

Mějte se krásně, já odjíždím brzy na dovolenou, a tak se sem opět přihlásím nejdřív za tři týdny. Kdyby se vám stýskalo, najdete mě na Instagramu @MeInManyWaysBlog.


I really like this look! And that's mainly thanks to the snake print maxi skirt, which is a new piece in my wardrobe. As you probably know, I'm not that big on patterns and prints, but there are some exceptions and snake print is among them. The skirt has pockets (a big plus!) and slits on the sides, thanks to which it flows beautifully and romantically when I walk...

The very first time I wore it outside, I drove unplanned around Prague on bicycle and I can tell you, I was worried the whole time that the fabric would get in the wheel and I would end up on the ground... Eventually it didn't happen and it was a great ride. :)

I usually pair this skirt with a crop top, during this photo shoot, all of them were lying in a laundry basket, but I managed anyway - like in the old times, when I was a child and didn't have any short tank tops, I simply tied a regular T-shirt in a knot, lol.

And the new s.Oliver handbag certainly deserves a mention, because I l-o-v-e it! But I'll save these odes for another time, for another post...

Have a great time, I'm leaving for vacation soon, so I'll check in again in three weeks. If you miss me, you can find me on Instagram @MeInManyWaysBlog.


| Outfit |
Vero Moda skirt
no name T-shirt
s.Oliver bag
Urban Classics chain
Tamaris flats

Photo credit: Meinmanyways.com


5 komentářů :

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥