11. 9. 2023

ROMANTIC TOP






Přátelé, podařilo se mi ještě před odjezdem na dovolenou předpřipravit další článek a mám z toho radost! Vyjde v době, kdy se už budu procházet po pařížských ulicích a nasávat tamní atmosféru. Určitě se o ni podělím i na Instagramu @MeInManyWays, budu ráda, že když se kouknete.

A teď jiné téma... Když se tak dívám na snímky nahoře, napadá mě, že tohle je příklad outfitu, který naživo funguje velmi dobře, ale na fotkách zas až tak moc ne... Co myslíte? No nevadí, já jsem se v něm cítila skvěle, a to je hlavní!

Lehoučký dvouvrstvý top mám už roky, je z Topshopu (kde je téhle značce konec? existuje ještě vůbec? má někde obchody?) a spíš jsem ho nosila u moře na plavky, ale jak jsem zjistila, rozpálené letní město mu sluší taky.

Kraťasy mám nově, jsou ze Zary a nemůžu uvěřit, že jsem si podobné nekoupila už dávno! Elegantní, pohodlné, lehce delší, ale přesto vhodné do teplého počasí. Žádné kraťoučké šortky, ze kterých vykukuje zadek, na mě prostě nenajdete. :)

A jak vy si užíváte konec léta?


My online friends, I managed to prepare another article before leaving for vacation, and that's great! It is released when I am already walking the streets of Paris and enjoying the atmosphere there. I will definitely share it on Instagram @MeInManyWays so take a look.

Now different topic... Looking at the pictures above, it seems like this is an example of outfit that works very well "live", but not so much in photos... What do you think? Well, it doesn't matter, I felt great in it and that's the main thing!

I've beeing heaving the light double-layered top for years, it's from Topshop (where did this brand end? does it still exist? does it have stores somewhere?) and I mostly wear it by the sea on swimwear, but as I found out, it suits the hot summer city, too.

The shorts are new, they are from Zara and I can't believe that I haven't bought similar ones a long time before! Elegant, comfortable, slightly longer, but still suitable for warm weather. You simply won't find me wearing any super short shorts that are showing the bum. :)

And how are you enjoying the end of summer?


| Outfit |
Zara shorts
Topshop top
Clarks sandals
Pull&Bear bag
Primark sunnies
Answear Lab necklace

Photo credit: Meinmanyways.com


6 komentářů :

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥