12. 6. 2024

NEW IN | SPRING 2024





Tady je malá ukázka z novinek, co mi během jara přistály doma. Vybírala jsem spíš kosmetiku, mám pocit, že oblečení už (už zase!) nemám kam ve skříni dávat, lol. Ale využila jsem slev a dokoupila si pár věcí z Manga, včetně roláku na příští podzim/zimu. Vzpomínáte, jak jsem vám doporučovala nakupovat oblečení na přesně opačnou sezonu, než právě je? Tady je pro připomenutí článek. Je to fajn možnost, jak ušetřit.

Můj milovaný parfém Alien od Thierry Muglera doplnil nově The Scent od Hugo Boss, narazila jsem na něj náhodou a docela mi zavoněl, je jemný a ne tak výrazný jako Alien, na léto perfektní. Využila jsem také slev na značku Q+A, zmiňovala jsem se o ní už tady. A taky jsem se rozhodla trochu víc zainvestovat do péče o vlasy a poprvé zkouším všemi vychvalovanou značku Kérastase. Šampon na objem zatím používám asi čtrnáct dní a nemám výtky!

A čím jste si v poslední době udělali radost vy?


Here is a small example of new-in I bought during this spring. I chose a lot of cosmetics, because I feel like I have no more space where to put my clothes (again!) in my closet, lol. But I bought a few things from Mango in sale, including a turtleneck for next fall/winter. Do you remember how I advised you to buy clothes for the exact opposite season than the current one? Here is the article. It's a great way how to save money.

Aside my beloved Thierry Mugler's Alien perfume I added The Scent by Hugo Boss to my perfume collection. It's a soft smell and not as strong as Alien, so perfect for summer. I also bought few pieces from the Q+A brand in sale, I wrote about the brand here. And I also decided to invest a little more in hair care, and for the first time I'm trying the popular Kérastase brand. I've been using the volumizing shampoo for about a fortnight so far and I have no complaints!

And what have you bought lately?


Photo credit: Meinmanyways.com


3 komentáře :

  1. Taky jsem Mango o víkendu navštívila )))
    Eva http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. V květnu jsem pořídila pár drobností, v dubnu jsem kupovala dvě podprsenky, abych nahradila ty vyřazené a přihodila jsem k nim ještě červené triko s krajkou. A pak jsem si koupila šortky na chalupu.

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥